Το φαρμακείο μας υλοποιεί τη δράση του ΕΣΠΑ «digi-retail» και μπαίνει σε μια νέα εποχή! Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος θα αποκτήσουμε μια σειρά από εφαρμογές που, πρωτίστως θα κάνουν καλύτερη την εξυπηρέτηση του καταναλωτή και δευτερευόντως θα μας διευκολύνουν στο έργο μας.

Κατανοώντας την αναγκαιότητα της εκσυγχρόνισης των επιχειρήσεων και ειδικότερα των φαρμακείων, αποφασίσαμε την είσοδο στο «digi-retail». Με αρωγό μας την Overmedia Α.Ε., η οποία αποτελεί τον τεχνικό σύμβουλο και προμηθευτή μας, καταθέσαμε φάκελο στις Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε., όπου και εγκρίθηκε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το έργο βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης.

Μέσω του www.allpharmacy.gr - του νέου υπερσύγχρονου e-shop- δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα και να κάνουν τις αγορές τους μέσω του διαδικτύου.

Το Digital Signage, που βρίσκεται στον χώρο του φαρμακείου, θα προβάλει τις εφημερίες των φαρμακείων, spot των προϊόντων, ενημερωτικά δελτία σχετικά με την Ελλάδα, τον Κόσμο και τον Αθλητισμό.

Το πλέον σύγχρονο και αξιόπιστο Touch Screen P.O.S. δίνει λύση στα οργανωτικά προβλήματα των εμπορικών τμημάτων, από τη λήψη των παραγγελιών (ασύρματα τερματικά) έως την εξόφληση του λογαριασμού και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων.

Το «digi-retail» σε γενικότερη βάση ενσωματώνει το φαρμακείο στο χώρο της τεχνολογίας. Ακολουθήστε το www.allpharmacy.gr στη νέα ψηφιακή εποχή.